En el descans del partit entre l'Olot i el Reus d'ahir a la Garrotxa, David Comamala, a Ràdio Olot, va anunciar que estaven a punt de firmar Roger Bonet, central procedent del Gimnàstic de Tarragona, encara que jugava amb el seu filial, la Pobla de Mafumet.

Amb 21 anys, Bonet va patir una greu lesió a l'abril de l'any passat en un partit entre la Pobla i el Manlleu, en què es va trencar el lligament creuat anterior del genoll. Va estar uns set mesos de baixa i des de finals del passat mes d'octubre ja pot competir.

Format al planter del Nàstic, Bonet pot arribar a Olot per donar alternatives a la defensa i sabent que Juanjo Prior no entra en els plans de l'entrenador.

Per tant, Roger Bonet formarà part de l'Olot i podrà estar a disposició de l'entrenador per als propers partits.

Recurs a apel·lació

L'Olot no es vol donar per vençut pel cas del partit al camp de l'Atlètic Llevant. El conjunt valencià va denunciar al Comité de Competició, que va decidir a favor del conjunt blaugrana, que l'Olot va alinear Djak i va presentar-lo amb la fitxa d'Isma Traoré.

El Comité li va donar la raó i va donar el partit per guanyat a l'Atlètic Llevant per 3 gols a 0, quan en el partit jugat sobre el terreny de joc el resultat va ser d'1 a 1.

L'Olot no vol donar el cas per perdut i aquesta setmana va presentar la documentació necessària al Comité d'Apel·lació, que serà l'encarregat de resoldre el cas. Tal com està la situació i veient que Olot i Llevant són rivals directes a la zona baixa de la classificació de Segona B, amb els dos equips empatats a 26 punts, un punt pot ser molt determinant ja que, en cas de resoldre's a favor de l'Olot, aquests en sumarien 27 i els valencians, 24.