Victòria crucial del Salt a domicili i davant d'un rival directe a la lluita que hi ha per entrar entre els quatre primers que disputaran la segona fase, per acabar optant a l'ascens a la LEB Plata. En la segona temporada dels gironins a la categoria estan sent la sorpresa i ara mateix amb 9 victòries i 7 derrotes continuen amb plenes opcions.

El d'ahir, però, no va ser fàcil. Un partit travat en el que els homes d'Èric Surís no es van poder desempallegar d'un Barberà molt efectiu des de la línia de tres, però molt poc encertat en tirs de dos. Tant és així que els barcelonins van acabar amb més triples anotats que tirs de dos punts.

Amb tot, els gironins es van mostrar més serens a la part final del partit amb un Bover immens que va compensar la poca efectivitat de Torrent, molt ben cobert ahir per la defensa del Barberà.

Ara el Salt afronta dos partits clau per poder acabar entre els quatre primers de la lliga. El primer serà dissabte que ve, a les 19.00. Una prova de foc ni més ni menys que contra el Quart, en un derbi on els saltencs intentaran repetir la victòria que van aconseguir a la primera volta.

En l'última jornada, els gironins rebran a casa el Sant Nicolau, que ja no té cap opció de classificar-se.