El Bordils no està per fer fàstics a cap possibilitat de puntuar i, malgrat que aquest migdia visita el Blanc-i-Verd un Juanfersa Comunicalia Gijón que lluita per recuperar la categoria Asobal perduda l'estiu passat, el tècnic Pau Campos no descarta "la campanada". Per això apel·la una vegada més a la màgia del pavelló de Bordils i a l'encant de la seva afició, recordant que "cada any hem sigut capaços de guanyar a casa algun dels grans de la categoria". Aquesta temporada mateix el Valladolid ja hi va caure en Copa.

Amb la plantilla al complet i satisfet perquè l'equip "està entrenant molt bé", Campos es veu amb cor de posar problemes a un conjunt asturià que després del canvi d'entrenador (Sergio Cotelo va rellevar Alberto Suárez) ha recuperat la seva millor versió i torna a figurar en totes les travesses com un dels aspirants a pujar de categoria. L'ascens directe se'ls ha escapat, però poden ser un rival molt dur a la promoció. L'entrenador del Bordils destaca el "canvi generacional" que ha experimentat el rival d'avui respecte el que competia a l'elit el curs passat i en destaca tres noms: "el central Adrián Fernández, Serdio i Río, tres jugadors clau a la selecció espanyola júnior que tenen un gran futur per davant". Joventut, és clar, amanida amb algun toc de veterania de gran qualitat com la que aporta Pellitero, extrem de 35 anys amb més d'una dècada d'experiència Asobal que la setmana passada va marcar 16 gols en la visita del Gijón al Cisne (26-30).

Bordils i Gijón es coneixen molt bé des que van coincidir en la lluita per l'ascens a Plata. En el partit de la primera volta els asturians no van donar opció als gironins (33-20), un element més de motivació per a l'equip blanc-i-verd avi amb el suport de l'afició. Guanyar donaria molta tranquil·litat als de Pau Campos abans de visitar el Cisne el cap de setmana que ve, un rival directíssim en la lluita per la permanència, i a l'espera del trascendental partit contra l'Amenábar, ajornat al seu dia, i que està fixat per al 12 de març. "Tenim diversos partits marcats en vermell al calendari però els nostres rivals també", reflexiona el tècnic, que insisteix en què, davant la dificultat de sumar a fora, "a casa ens hem de fer més forts que mai".