En acabar el partit Joan Mármol no podia ser més explícit després d'encaixar, a Cerdanyola del Vallès, la vuitena derrota de la temporada: "L'empat no l'hagués valorat com a positiu, doncs imagina't la derrota". El Palamós va fer una excel·lent primera meitat, però a la segona va aixecar el peu de l'accelerador i els barcelonins, sense fer res de l'altre món, van capgirar el 0-1 d'Aleix Feixas per guanyar el seu tercer partit consecutiu i deixar els gironins a sis punts de distància.

Parlant de distàncies, el conformisme de veure com els rivals de la part baixa punxen, no suposa cap consol per a Mármol: "No podem veure el got mig ple pensant que els rivals de baix no han sumat".

Un Palamós de dues cares. El degà, que de les cinc victòries que acumula quatre les ha aconse?guit a fora, ahir no en va poder celebrar una més en la seva visita a Les Fontetes. El Palamós va sortir endollat i a buscar el primer gol davant un Cerdanyola que venia de clavar dues golejades als seus dos anteriors rivals. El joc ofensiu i alegre dels visitants va obtenir el premi ben d'hora, després d'una fantàstica jugada col·lectiva iniciada per Marçal Lladó, continuada per Agi i finalitzada a l'interior de l'àrea per Aleix Feixas (0-1, m.9). El Palamós arribava amb facilitat als dominis d'Avilés, però els locals també. Al minut 17 Matamala va resultar providencial posant un peu perquè Jota no encarés Bayona.

La primera pedra de la remuntada. Al minut 21 una centrada des del costat dret la va rematar amb el cap, tot sol i al segon pal, Valderas, per establir l'empat a un. El gol no va desanimar els palamosins, que ho van seguir intentant mitjançant dues clares ocasions de Lladó (m.27) i, sobretot, una de Coro en l'afegit que el porter local va avortar.

A la segona part el panorama va canviar a pitjor per als interessos del Palamós, el Cerdanyola, sense practicar un joc de l'altre món, va posar una marxa més i, als 60 ?minuts, Eric Blasco, molt ?còmodament i prop del punt de penal, va fer pujar el definitiu 2-1. L'ocasió més clara del Palamós, en els ?segons 45 minuts, va ser un xut de Cristian del Moral al llindar de l'àrea que Avilés va refusar (m.79).