Després de l'empat del passat cap de setmana al camp del Betis, el Reial Madrid busca tornar a trobar l'estabilitat del Santiago Bernabéu. Serà l'últim partit en què Zidane no pugui comptar amb el gal·lès Gareth Bale. La seva lesió al soli va arribar en el millor moment des que és jugador del Madrid i a Sevilla se'l va trobar a faltar per primera vegada.

De moment el seu buit el seguirà ocupant el colombià James Rodríguez, obligat a millorar les seves prestacions a l'equip. El capítol de baixes per lesió es completa amb Pepe. En defensa s'espera la tornada a la titularitat de Carvajal i la resta de l'equip seria el mateix amb un motivat Cristiano Ronaldo buscant gols.

L'Espanyol visita el Bernabéu amb la necessitat de sumar tres punts per allunyar-se del descens i ho farà immers en una plaga de baixes al no comptar amb els sancionats Moreno i Víctor Álvarez, el lesionat Felipe Caicedo, ni els cedits pel club blanc Marco Asensio i Burgui. La major part de les absències són en atac. L'entrenador, Constantin Galca, es queda sense els seus dos davanters habituals. Les apostes més probables per ocupar el lloc són el senegalès Sylla, punta, i l'extrem Hernán Pérez, que torna a la llista després de complir un partit de sanció.

El porter lituà Arlauskis va entrar a la convocatòria i està per veure si discuteix o no la titularitat del gironí Pau López sota els pals.