El Figueres va aconseguir una molt bona victòria al camp del Morell que els permet refer-se de la derrota de fa set dies davant el Vilafranca a Vilatenim. Un gol de Moha al minut 93 va donar els tres punts al conjunt d'Edu Vílchez, que no va fer un bon partit però que es va endur la victòria de terres tarragonines.

El partit va ser molt ensopit. Tots dos equips volien la victòria per perseguir diferents objectius. El Figueres volia retrobar-se amb el camí de la victòria per intentar tornar-se a enganxar a la zona alta de la classificació i el conjunt local necessita com l'aire que respira una victòria que els permeti sortir de la zona de descens i en seguirà una setmana més.

El duel va ser molt poc agraït per a l'espectador que es va desplaçar fins al Municipal del Morell. Els qui van viure el partit com un espectador més van ser els porters dels dos conjunts, que no van tenir pràcticament cap feina durant els 90 minuts ja que cap dels dos equips va xutar amb un perill real entre els tres pals.

A la primera part, el Figueres va tenir el control de la possessió però no va ser suficient per crear perill. El joc del conjunt altempordanès no era bo i per sort, es van trobar al davant un rival i un terreny de joc que no convidaven a pensar que els d'Edu Vílvhez haguéssin de passar gaires angúnies en defensa.

A la segona part, les regnes del partit van canviar i el Morell va ser lleugerament superior encara que, com li va passar al Figueres a la primera part, no va causar sensació de perill. El partit anava encarrilat cap a l'empat a zero final, per les sensacions del partit i veient que els dos equips no mostraven cap mena de sensació de perill.

Fins que va arribar el moment de Moha. Havia entrat a falta d'un quart d'hora per Casanova i va aprofitar, ja al minut 93 de partit, un rebot a dins l'àrea rival per afusellar i donar els tres punts a la Unió. És el tercer gol aquest curs de l'exjugador del Girona B. No hi va haver temps per a la reacció del Morell i l'àrbitre va assenyalar el final del partit.

Amb aquests tres punts aconseguits al temps de descompte, el Figueres queda a la desena posició provisional de la classificació amb 31 punts. El proper diumenge visiten el camp del Gavà.