Malgrat l'ampli del resultat final, victòria molt treballada del Girona davant l'Alcobendas. El partit va tenir dues parts diferenciades, amb una primera meitat molt igualada, tot i que en els minuts finals i abans d'arribar al descans uns gironins molt centrats es van posar per davant en el marcador.

En la segona part, l'efectivitat del Girona els va dur a acabar el partit amb golejada. Els homes de Ramon Benito van oferir una actuació molt seriosa, enduent-se la victòria davant l'actual líder, l'Alcobendas. Amb aquesta, el Citylift Girona continua la seva imparable ratxa de victòries i presenta definitivament candidatura per pujar a l'OK Lliga, el gran objectiu que persegueix l'entitat en l'any del seu 75è aniversari.

Victòria del Palafraugell a lapista del Santa Maria del Pilar per un resultat de 4 a 7 que fa que els de Xavi Garcia es distanciïn dels llocs de descens i guanyin en tranquil·litat. El partit sempre va estar dominat pels baixempordanesos, que ja en el descans guanyaven 1-3. L'equip local, penúltim a la classificació, va apretar durant l'inici de la segona part, però el bon fer de la defensa palafrugenca i la claredat de cara a porta, van sentenciar el partit. El tram final va haver-hi una pluja de gols que no va afectar a l'equip gironí, que va aconseguir mantenir el resultat i ins i tot ampliar l'avantatge fins al resultat de 4 a 7 final.