El duel entre els dos primers classificats del grup 30 de Quarta Catalana, diumenge passat, va permetre al Portbou col·locar-se com a líder provisional i evitar, d’aquesta manera, que l’Empuriabrava-Castelló s’escapés al capdavant. Un solitari gol a la primera part de Delmi va permetre als nois que entrena Jose Garcia tombar els castellonins i emporitans. El jove davanter sorgit del planter portbouenc va aprofitar que Vicens Turró no blocava una pilota per situar l’1-0 amb oportunisme.

Per contra, el conjunt que entrena Albert Albert va topar contra els pals de la porteria defensada per l’exbascarenc David Muñoz i va reclamar un gol fantasma i un penal no xiulat. L’Empuriabrava-Castelló va deixar entreveure que la manca d’un davanter de referència els pot trastocar un pèl els plans perquè, en l’àmbit defensiu, l’equip rutlla encara que s’hagi quedat només amb Turró de porter.

El Portbou, que es va sobreposar a la baixa per lesió d’Omar, té un punt de coixí al capdavant, però podria perdre el primer lloc perquè tant Empuriabrava-Castelló com Sant Miquel de Fluvià, que va guanyar a Camallera amb gols de Marcos i Teta, tenen un partit pendent.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.