L'Espanyol està tancant el fitxatge del central "scar Duarte i tot apunta que avui l'entitat blanc-i-blava el farà oficial, després que ahir al matí el futbolista de Costa Rica hagués passat revisió mèdica a la Clínica Creu Blanca de Barcelona.

Duarte té 26 anys i procedeix del Bruges belga. En principi, el defensa internacional signarà amb l'entitat catalana fins que acabi aquesta temporada i tres més. L'anunci de la seva incorporació s'ha endarrerit per qüestions documentals. El rendiment defensiu de l'equip estava qüestionat i apuntalar la defensa sempre ha estat la prioritat de l'Espanyol en aquest mercat d'hivern.

No serà l'únic fitxatge que concretarà el club en aquesta recta final del mercat d'hivern. Constantin Galca també està convençut de dur un porter que posi competència al gironí Pau López i l'escollit és el lituà Giedrius Arlauskis, a qui coneix bé perquè amb ell va fer el triplet la temporada passada a l'Steaua de Bucarest. Ara era el porter suplent del Watford a Anglaterra. L'arribada d'Arlauskis representarà que el suplent de Pau López, Bardi, tornarà a la disciplina de l'Inter a Itàlia.