Després de la banqueta del Lladó, a Quarta Catalana, la següent que ha canviat de propietari a mitja temporada és la del Viladamat, de Tercera Catalana. L’equip viladamatenc es troba a dos punts de la zona de descens a Quarta i divendres passat va optar per donar un gir. Pere Carreras, que tenia l’equip en zona de permanència però només havia sumat un triomf en els últims nou partits, deixa el seu lloc a Marc Alabau, el seu tècnic ajudant.

Carreras estava complint la seva primera temporada al capdavant del Viladamat després del seu pas per les banquetes del Cistella i del Vilabertran, on havia obtingut un alt rendiment a les plantilles. La marxa de Carreras no ha estat ni molt menys traumàtica perquè fins i tot, el diumenge al camp del Fortià va donar un cop de mà a l’equip.

Amb passat al Base Empordanet

Alabau, jugador dels viladamatencs fins a la temporada passada, té 28 anys i va debutar amb un empat (1-1) al camp del cuer. Es va retirar per una lesió al genoll i la seva experiència com a primer entrenador l’havia tingut a la base del Base l’Empordanet.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.