Tres mesos sense guanyar a casa i Mármol, davant la mala fortuna dels seus homes de cara a gol, va fer una crida a l'estudiós dels fenòmens paranormals Iker Jiménez dient "Iker, vine, et necessitem". Els socis del degà van rebre un obsequi d'una cola d'enganxar a l'entrada de Tribuna i, després del partit van comprovar que, qui està verdaderament enganxat als empats, és el seu equip. Amb el d'ahir els de Mármol ja en sumen vuit i el balanç de punts a casa és d'onze de 33 possibles, amb només una victòria davant els seus aficionats.

El futbol, però, ahir va ser injust amb els locals. El Palamós va ser superior i va disposar d'innumerables ocasions davant una Muntanyesa que, amb la d'ahir, suma set jornades d'imbatibilitat, havent encaixat un sol gol. Precisament, amb aquesta paraula estan barallats els davanters palamosins a casa, ahir una de les oportunitats desaprofitades que més va desesperar a la parròquia local va ser un u contra u que Corominas va enviar als núvols (m.78).

A la primera part els gironins van disposar de fins a cinc ocasions per superar a Burgada, però els xuts de Cristian del Moral (2), Agi (2) i Pastor, no van entrar. Pel bàndol visitant, una errada en defensa va estar a punt de costar cara als palamosins, però un immens Matamala va posar el peu per treure la pilota dels peus de Pedro quan aquest era a punt d'encarar a Bayona (m.35).

A la segona meitat els palamosins ho van seguir intentant, però la malastrugança sembla perseguir als de Mármol quan aquests juguen a casa. Els xuts de Medina (m.63), sobretot el de Coro, minut 78, i un darrer de Subi, que va attrapar Burgada (m.79), van servir per confirmar que la sort en els últims metres ha girat l'esquena al degà quan va vestit de local.

Això sí, la galleda d'aigua freda hagués pogut ser monumental si, a manca de tres minuts, un còrner rematat per Alberto García amb el cap hagués entrat al fons de la xarxa palamosina, afortunadament l'esfèrica va picar al travesser. Si jugar a casa és sinònim d'empat, després de jugar diumenge a Cerdanyola, els de Mármol hauran de disputar-ne tres de seguits a casa: Ascó, Vilafranca i Figueres.