L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va destacar en la roda de premsa que "és increïble que el partit hagi canviat tant després d'avançar-nos en el primer minut del partit".

I és que el gol de Munir tot just començar el matx va ser sorprenent també per a l'entrenador blaugrana, com també el va sorprendre el canvi de rumb que va prendre el partit, amb un Màlaga que va dominar al conjunt barcelonista i que no va fer més gols a la primera meitat per culpa del seu desencert. "Ells han generat moltes ocasions i això pot ser mèrit del Màlaga o demèrit nostre. Penso que avui hem comès moltes imprecisions".

Com ja van dir a la zona de vestidors jugadors com ?Mascherano o Busquets, Luis Enrique va atribuir el mal partit al fet que "no som màquines i són molt els factors que influeixen en el rendiment de l'equip", després de ser preguntat pel domini malagueny davant el seu equip. "A la segona part hem estat millor, encara que hem seguit cometent imprecisions".

L'entrenador asturià del Barça també va recalcar que "mai fem un partit rodó contra el Màlaga", fent referència a les dificultats que li ha posat el conjunt malaguista en els últims partits. Finalment, també va subratllar que, com a resum general, "estem molt contents pel resultat" i que "una de les característiques dels equips grans és guanyar quan es juga malament".

Javi Gracia

L'entrenador del Màlaga, Javi Gracia, va destacar, per la seva banda, que "hem fet moltes coses bé menys el més important: guanyar". El tècnic va assegurar que va marxar "amb la sensació que ens mereixíem un altre resultat" i que "hem fet moltes coses bé però els errors davant un equip gran com ho és el Barça es paguen molt car".

Tot i la derrota, Javi Gracia va voler donar mèrit al seu equip pel partit que van fer. "Hem sotmès el rival i això és destacable", va voler subratllar.