El Vila-real va empatar davant l'Espanyol a Cornellà-el Prat, amb un gol en el minut 88 de Mussachio, després que els catalans haguéssin dominat el partit fins als instants finals.

Semblava que el partit era dels de Galca, més incisius, ordenats i amb un futbol gairebé sense fissures. De fet, menys de quatre minuts van tardar a fer somriure l'empresari xinès Chen Yansheng, nou propietari. Caicedo va controalr a la frontal, es desfeia de Bailly i va definir a la perfecció.

Tot i això, a poc a poc els de Marcelino dominar l'enfrontament. Van avisar amb una centrada de Denis Suárez des de l'esquerra que va acabar en una rematada de Soldado, en fora de joc. Els catalans, amb tot, mantenien el control. Però la qualitat groga finalment s'imposava. Cop de taló de Soldado cap enrere per Trigueros, que apareixia des de la segona línia i batia Pau López per baix en el minut 25. Un nou escenari s'obria en el partit, que Burgui no va alterar malgrat la seva fuetada al pal des de la vora de l'àrea en la següent jugada. En el minut 40, assistència de Burgui que es covnvertia en el segon gol dels seus després que Gerard Moreno empenyés la pilota al fons de la xarxa. L'única mala notícia per als blanc-i-blaus abans del descans va ser la lesió de Caicedo. La defensa del Vila-real impedia tants acostaments locals, mentre que l'Espanyol tampoc es llançava en tromba cap al tercer a Cornellà. Els serveis de córner eren la principal fórmula d'acostament dels dos equips.

A falta de dos minuts pel final, els futbolistes de l'Espanyol van recriminar a l'àrbitre i al línier una falta prèvia de l'argentí Mussacchio en el salt sobre el porter Pau López que no va xiular i va acabar en el gol de l'empat. Gerard Moreno va acabar expulsat per protestar l'acció.