L'Olot cau al Segrià davant un Lleida efectiu a la segona meitat i molt agressiu en la pressió. Els garrotxins tanquen la jornada amb els mateixos punts que la Pobla de Mafumet, primer equip que baixaria i necessiten com l'aigua una victòria per agafar confiança i sortir de la zona perillosa.

Primera part equilibrada. L'Olot sabia al terreny de joc que anava a trepitjar. El Camp d'Esports de Lleida permet als equips jugar i tenir el control de la pilota i aquesta és la filosofia de l'equip de Rodri. A la primera part va regnar l'equilibri entre dos equips amb gust per la pilota i les ocasions de perill van brillar per la seva abscència. Els porters no van tenir feina a excepció de Wilfred, que va haver de rebutjar una doble ocasió d'Urko i de Diego. La ocasió més clara del primer acte la va tenir el lleidatà Ekhi, rematant un cop de cap que va sortir per sobre el travesser.

A la represa, el partit va canviar ben aviat. Va ser al minut 12. Diego Suárez va aprofitar una assistència de Colinas per afusellar a Wilfred, que no va poder fer res per evitar el gol del conjunt local. Una de les consignes al vestuari de l'equip olotí era que no es podien fer enrere si el rival s'avançava al marcador i va ser així. Ortiz va respondre amb un xut que que va marxar fora per poc. A falta de poc menys de deu minuts de partit i amb l'Olot més perillós en atac, primer Reverter i després Djak, van engaltar dos potents xut que el porter local Crespo, molt encertat, va aconseguir rebutjar per evitar l'empat del conjunt de la Garrotxa. Sobretot en la segona ocasió de Djak, que va ser una de les més clares per a l'Olot i que hauria pogut canviar un signe del partit que es va definir completament al minut 89 . Amb el conjunt de Rodri buscant a la desesperada la igualada al marcador, el Lleida va aprofitar un contraatac per sentenciar l'enfrontament. Colinas anotava el segon gol per al seu equip i tancava definitivament el partit.

L'Olot rebrà diumenge que ve a la Garrotxa el Reus, segon classificat de la categoria.

Isma i Prior, camí de sortida

En declaracions a Ràdio Olot al descans del partit a Lleida, el secretari tècnic, David Comamala, va anunciar que Isma Traoré està a punt de marxar cedit a la Primera Divisió de Polònia i va deixar entreveure que Prior també té les hores comptades. Serien dues baixes que difícilment seran cobertes per nous fitxatges, ja que la finestra de mercat d'hivern és complicada i es tanca aquesta mateixa setmana.