El Citylift Girona va aconseguir endur-se el derbi de Primera Nacional després de superar un sempre combatiu Palafrugell. Els derbis son imprevisibles i, si bé un i altre arribaven amb dinàmiques diferents (sis victòries consecutives pels gironins i dues derrotes pels palafrugellencs), la tensió d'enfrontar-se davant l'equip veí fa que les estadístiques prèvies no comptin. El pavelló de Palau II es va omplir gairebé de gom a gom per veure un partit molt atractiu.

El Girona però, va saber com plantar-se sobre la pista i contrarestar el joc ambiciós dels visitants. La qualitat de Jaume Llaverola sota els pals, va ser també una peça fonamental per donar tranquil·litat a la plantilla de Ramon Benito, que amb l'encert de Pelicano i Garcia aconseguia posar-se 3-0 en el marcador al descans.

El Palafrugell no va llançar la tovallola en cap moment i va seguir lluitant durant tot el partit. Al final van trobar el camí del gol i Marc Brugué va poder batre el porter del Girona, però Pelicano, de falta directa va ser l'encarregat de tancar el marcador, deixant-lo en 4-1.

El Citylift Girona, a més, aconsegueix la classificació per la Copa de la Princesa, que enguany es disputa a Mieres, aconseguint finalitzar la primera volta del campionat en tercera posició. Els baixempordanesos, de la seva banda, són desens amb 14 punts.