No sempre es pot guanyar i el Bordils, ahir, va caure a la pista de La Roca, després d'un partit d'alternances i en el que una bona defensa local sobre l'atac gironí a la meitat de la segona part va propiciar la derrota dels de Pau Campos.

El duel va començar molt igualat, amb un intercanvi de cops per part dels dos equips fins que, a partir del minut 5, els locals van començar a apretar i van posar-se tres gols per sobre dels de Campos (6-3). La reacció del Bordils, però, no es va fer esperar i, en el minut 15 ja havien aconseguit igualar el marcador (8-8), per passar a comandar-lo al final d'aquesta primera part, de la qual van marxar amb un avantatge en el lluminós de dos gols (14-16).

A la segona part el Bordils va aconseguir mantenir la diferència i, fins i tot, posar-se tres gols per sobre dels vallesans (19-22), però una forta defensa dels locals sobre Esteve Ferrer i Eduard Nonó impedia als de Pau Campos culminar les jugades d'atac. Això creava molts dubtes en l'equip i feia que creixessin les imprecisions en la defensa, deixant que els locals s'acostessin i poguessin empatar el partit (23-23).

Es notava que La Roca havia canviat de cara respecte l'equip que es va veure a la primera volta, fruit també d'incorporacions aquest Nadal, i jugaven amb més confiança. A més, aquest canvi defensiu va destarotar els esquemes dels gironins, que tenien molts treballs per aconseguir trobar espais i línies de passada entre la defensa local.

Tot això ho va saber aprofitar perfectament l'equip vallesà que, mica a mica, anava ampliant les distàncies fins a situar-se tres punts per sobre dels gironins (31-28). Amb tot, els de Pau Campos, en un intent d'aconseguir el miracle, en l'últim minut van apretar les dents i van intentar l'impossible, ja que, tot i jugar amb un home menys, La Roca no es va deixar sorprendre per l'esperit de lluita del Bordils i va aconseguir conservar l'última posssessió, quan els gironins s'havien posat ja a només un gol (31-30), però sense temps per fer res més.

Amb aquesta derrota el Bordils es queda amb 10 punts i veu com La Roca els passa al davant. La propera setmana el Bordils rep el Gijón, un equip que va llançat a les fases d'ascens a ASOBAL.