La victòria fora ha d'arribar, i quin millor escenari que el Camp d'Esports de Lleida? La temporada passada els garrotxins ja van aconseguir sumar els tres punts a la Terra Ferma i, vist el bon joc que han desplegat els de Rodri, sembla que aquest triomf no trigarà massa en arribar.

Al seu davant, un rival dels que agraden, el Lleida, que lluita per estar a la zona de play-off al final de temporada, igual que Alcoià i Vila-real B, a qui els de Rodri van saber desarmar i van estar ben a prop de donar-los un bon ensurt, aconseguint un empat en els dos partits. I això, a més, ho destaca el seu tècnic, Imanol Idiakez, que considera l'Olot un dels rivals perillosos de la categoria.

El repte per als olotins és gran. El rival porta onze jornades consecutives sense conèixer la derrota i això, en una categoria com aquesta, diu molt. Rodri, però, no podrà comptar amb els sancionats Sana ni Rojas, ja que els toca complir el cicle de targetes grogues, mentre que Gato també ha caigut de la convocatòria per culpa d'un trencament al bíceps femoral que el mantindrà un mes fora de l'equip.

Els garrotxins, però, recuperen Musa Bandeh, que ha arribat cedit pel Nàstic fins a final de temporada, i comptaran amb el suport d'una trentena d'aficionats que els faran costat a Lleida.