L'Espanyol afronta avui (18.15, Canal Plus Lliga), contra un Vila-real que arriba disposat a recuperar terreny perdut, una cita que es presenta decisiva, en estar a sis punts del descens, immers en enormes canvis institucionals, amb un nou propietari (el xinès Chen Yansheng) i l'adéu del seu director esportiu ("scar Perarnau).

El lateral Javi López torna a la convocatòria després de la seva sanció. També torna el davanter senegalès Mamadou Sylla i el lateral Fuentes. Queden fora, per decisió tècnica, el central Raillo, el defensa Rober i el migcampista Montañés. L'extrem paraguaià Hernán Pérez és baixa per acumulació de cartolines grogues. A més, els migcampistes Víctor Sánchez i Cañas segueixen lesionats. El central Álvaro, finalment, ha entrat en els plans del preparador romanès. El càntabre era dubte fins a l'últim moment després d'una contusió a l'espatlla esquerra.

El tècnic del Vila-real, Marcelina, segueix sense poder comptar amb els lesionats Sergio Asenjo, Adrián López i Daniele Bonera. Víctor Ruiz és baixa per sanció.