Si no teniu plans aquest cap de setmana i voleu veure alguna activitat esportiva, us presentem algunes propostes que tindran lloc a l'Alt Empordà entre aquest dissabte dia 23 i diumenge dia 24 de gener.

FUTBOL

El Figueres rep aquest diumenge (12 h) a l'Estadi de Vilatenim la visita del Vilafranca, equip situat en zona de promoció d'ascens a Segona Divisió B i que, en cas de superar-lo, se li col·locarà a només quatre punts. A Primera Catalana, l'Escala (diumenge, 16 h) necessita la victòria davant el Manresa -segon classificat i amb el fins fa poc professional Gerard Bordas a les seves files- per escapar-se de les brases.

A una categoria per sota, Segona Catalana, el Vilamalla rep el Blanes (15.30 h) amb l'objectiu de guanyar i sortir de la zona de descens. Pel que fa a Tercera Catalana, a destacar el duel de la part baixa entre el Fortià i el Viladamat (diumenge, 16 h), mentre que a Quarta Catalana hi haurà un partit d'alt voltatge entre els dos primers classificats, Empuriabrava-Castelló i Portbou, al camp dels fronterers (diumenge, 16 h).

En noies, un enratxat Sant Pere Pescador rep la visita (diumenge, 16 h) del Fontsanta Fatjó, a la categoria Preferent, i a Primera Catalana el Cabanes juga davant l'Atlètic Banyoles (diumenge, 15.45 h).

BÀSQUET

A Tercera Catalana, l'Adepaf de Figueres, tretzè classificat, rep en el poliesportiu municipal la visita de la Salle Girona (dissabte, 18 h) i una hora més tard el Grifeu juga a Llançà davant el Sant Narcís, el líder del grup. A una categoria menys, aquest dissabte el cuer Escolàpies s'enfronta en el pavelló vell a l'Olot (17.30 h) i el Castelló al Malgrat (17.45 h).

POLIESPORTIU

En d'altres esports com el futbol sala, per exemple, aquest dissabte l'Esplais de Castelló juga davant el Tiana (17.30 h) amb la intenció de recuperar el lideratge i el Vilafant, antepenúltim, rep el Padre Damián Sagrados Corazones (19.30 h). Això a Lliga Nacional Catalana i, a Primera Nacional, el Cadaqués vol retrobar-se amb el triomf davant el Teià (dissabte, 18 h).

Per la seva part, aquest diumenge (12.15 h) el sènior del Club Handbol Empordà Esplais de Castelló, entrenat pel vigent campió d'Espanya infantil Edu Berta, rep el Garbí de Palafrugell B, que també es troba a mitja taula.

En waterpolo, les noies del CW Figueres, amb només una victòria en el què va de curs, s'enfronten al GEiEG (dissabte, 19.30 h) a la piscina municipal i en escacs aquest cap de setmana dóna el tret de sortida la Lliga Catalana amb els següents enfrontaments a la comarca: Figueres C-Palafrugell, Figueres D-Gerunda D, Alt Empordà Peralada A-Alt Empordà Peralada B i Alt Empordà Peralada C-Figueres E (diumenge).

Consulteu els horaris dels partits amb representació altempordanesa a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.