Chelsea Gray no ha amagat mai que els pocs més de dos mesos que va passar a Girona van ser importants per a la seva carrera, però, tot i l'alegria per tornar a la ciutat i veure un grapat de cares conegudes, l'escorta nord-americana no podia amagar la seva decepció per una derrota que complica les opcions de l'Agü Spor de passar als quarts de final de l'Eurolliga. «És un cop dur, jo vull continuar jugant a l'Eurolliga i ara aquesta derrota a Girona ens ho complica», relatava Gray al final del partit, quan reconeixia que «és clar que abans del partit tenia molts sentiments al cap, però a la pista he estat centrada a jugar com un partit més». Chelsa Gray va admetre que «hem començat malament, molt toves i això ens ha condicionat fins al final».

L'altra cara de la moneda va ser la que ha estat la seva substituta a Girona, Chrissy Givens, màxima anotadora del partit amb quinze punts. «És una gran victòria per a nosaltres. Cada cop estem jugant millor i crec que avui ha estat el nostre millor partit perquè en tot moment hem jugat juntes i molt fort», va dir Givens

Per la seva part, Miguel Ángel Ortega va deixar clar que ja es comencen a veure els resultats del treball de reconstrucció que ha fet l'equip. «No em vull fer pesat, però després de la marxa de Gray i la lesió de Spanou hem hagut de canviar la nostra manera de jugar i ara ja han tornat a arribar els resultats», va dir el tècnic, que no evitar parlar de les opcions del seu equip de jugar l'Eurocup: «Ara penso en el partit de diumenge contra Zamora». El tècnic de l'Agü Spor, el turc Ayhan Avci, no va comparèixer a la roda de premsa i, en el seu lloc, una de les seves ajudants va dir que «Girona ha lluitat més».