El partit entre el Real Sporting de Gijón i el FC Barcelona pendent de la jornada 16 de la Lliga BBVA de futbol es disputarà finalment el proper 17 de febrer a les 18.30 hores, segons ha donat a conèixer aquest dilluns a la tarda la Lliga de Futbol Professional (LFP).

El matx pertany a la primera volta de la lliga i es va ajornar al seu moment perquè en la data prevista el club català havia de disputar el Campionat del Món de clubs, que finalment va alçar l'equip de Luis Enrique.

L'horari designat -a les 18.30 hores d'un dimecres i, per tant, dia laborable- presumiblement restarà un bon nombre d'espectadors, la qual cosa no ha caigut gens bé en el si del club asturià, ja que la visita del Barcelona és un dels dos partits assenyalats amb anterioritat com a dia de club, per la qual cosa els abonats també hauran de pagar un suplement.

L'horari -perquè no coincideixi amb el dels partits de la Lliga de Campions- probablement provocarà que el Sporting ingressi una quantitat inferior a l'esperada que l'esperada en ajornar-se, ja que en condicions normals el partit s'hagués jugat en cap de setmana.