El Comitè de Competició de la Federació Catalana de futbol va resoldre ahir que els cinc minuts pendents del Sant Andreu-Palamós, suspès diumenge passat pel llençament d'objectes al camp, s'han de disputar en una data encara per determinar. El duel estava empatat a un en el moment en què el col·legiat Picazo Hernández va decidir donar el partit per acabat abans d'hora per les protestes de la grada i el llançament d'objectes al camp.

El partit es va aturar a cinc minuts del final. Queda, per tant, aquest temps i l'afegit. Uns set o vuit minuts en total en què el degà anirà a buscar la victòria aprofitant que jugarà amb dos homes més, nou contra onze, perquè els barcelonins tenen expulsats Noguera i Felipe, a banda del seu entrenador, Joan Esteva. El Sant Andreu s'haurà de fer càrrec de les despeses arbitrals i del desplaçament del Palamós, així com també haurà de pagar una multa pels incidents i ha estat advertit de clausura si es tornen a repetir aldarulls similars.

La data de la represa encara no està definida. El Comitè de Competició sí que ha especificat que s'haurà de fer a porta tancada, sense públic a l'estadi.