Els jugadors de futbol i de bàsquet altempordanesos que militen a categories altes van actuar de la següent manera a l'última jornada:

FUTBOL:

Zou Feddal (Llevant, Primera Divisió). El figuerenc va jugar els noranta minuts en la derrota del seu equip, cuer, a Balaídos contra el Celta de Vigo (4-3).

David Juncà (Eibar, Primera divisió). El riumossenc va entrar a la segona part amb 2-0 en el marcador i, al final, els bascos van acabar golejant el Granada (5-1).

Carles coto (Ethnikos Achnas, First division de Xipre). L’equip del figuerenc -va jugar els 90’- surt disparat a la mitja taula després de guanyar l’Ermis Aradippou (1-2).

Damià Abella (Middlesbrough, Championship d'Anglaterra). Un cop recuperat, està pendent d’entrar a la convocatòria de l’equip que entrena Aitor Karanka.

Alan Baró (Ponferradina, Segona Divisió A). El capità va patir, jugant els 90 minuts, una dura derrota a Montilivi contra el Girona (4-0).

Gerard Valentín (Nàstic de Tarragona, Segona divisió A). Al camp del líder, l’Alabès, va entrar al minut 62 amb 0-1, però es va lesionar en el 80'. Els tarragonins van acabar guanyant 1-3 i el d'Avinyonet ha renovat, aquest dilluns, fins el 2019 amb els granes.

Hèctor Simón (Olot, Segona Divisió B). El migcampista de Llançà va jugar el partit sencer davant la visita del líder, el Vila-real B (1-1).

August Conesa (Olot, Segona Divisió B). Des de la banqueta, va veure com tot i realitzar un gran partit contra el líder, l’Olot només va empatar.

David Bigas (Olot, Segona Divisió B). Després de debutar a Alcoi, el peraladenc va quedar fora de la convocatòria per rebre el Vila-real B.

Enric Maureta (Ebro, Segona Divisió B). El defensa de Vilafant va jugar els 90 minuts al camp de la Reial Societat B, on va empatar al final (1-1).

Josu Currais. Després del pas per l'Índia, el castelloní està intentant convèncer el St. Johnstone, equip de la primera divisió d’Escòcia.

D'altra banda, el rosinc Àlex Campos va debutar amb un empat contra el Barça juvenil. Cedit per l’Olot en el Cornellà juvenil, el porter altempordanès va aturar tot el que li va venir al camp del juvenil A del Barça (0-0).

BÀSQUET:

Sergi Coll (Oliveirense, Primera Divisió de Portugal). Derrota (66-61) a la pista del Vitoria Guimaraes amb 6 punts en 35 minuts (12,5 de valoració) del jugador de Figueres.

Álvaro Alarcón (Manchester Magic. Segona Divisió d'Anglaterra). Victòria davant el Kent (87-68) abans de jugar la final de la Copa contra el Worthing.

Edu Gatell (Melilla, LEB Or). Recuperat més aviat del previst d’un esquinç al turmell, va jugar vuit minuts davant el Breogán (70-61).

Guillem Pascua (Salt, EBA). A la pista del Sant Lluís de Menorca (35-60) va anotar set punts en 17 minuts (9 de valoració).

Xavi Montalat (Salt, EBA). El de Vilabertran va sortir en el cinc inicial a Menorca, on va anotar sis punts en 22 minuts (9 valoració).

Roger Oliva (Bisbal, Copa Catalunya). El figuerenc va ser titular en el triomf a casa contra l’Artès (88-81), en què va anotar quatre punts.

Marc Macau (Bisbal, Copa Catalunya). L’exjugador de l’Adepaf es va perdre el triomf dels baixempordanesos davant el conjunt barceloní.

Marc Juanola (Vic, Copa Catalunya). L’equip del figuerenc es va imposar a la pista del Castellar (63-74)

i és cinquè de la classificació.

Anna Jòdar (Uni Girona, LF1 - GEiEG, Copa Catalunya). Amb el filial, que passar a ser el líder, va contribuir al triomf contra el Barça (70-65) anotant tres punts.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.