El primer equip femení de la secció rugbi del GEiEG va sumar una nova derrota a la Divisió d'Honor femenina, aquesta vegada en el partit que les va enfrontar en el camp de rugbi de Palau davant el XV SanseScrum de Madrid, per 0-10. El partit va ser molt igualat, però petits errors del GEiEG en els darrers 10 minuts varen ser els culpables que les grupistes no aconseguissin la primera victòria a la lliga estatal.

El GEiEG no va fer un mal partit, sobretot en defensa. Es va saber tancar quan les visitants van forçar la màquina. Les gironines, amb una barreja de joves i veteranes van intentar sortir amb moviment ràpid d'"ovalada" per aconseguir la marca. La defensa madrilenya tampoc va facilitar el treball a les noies que entrena Coral Vila i sí que a la segona part, després d'arribar amb un marcador atípic de 0-0 al descans, en van saber treure profit. A falta de 10 minuts per acabar, un cop de càstig de les grupistes va permetre sumar els primers 3 punts a les visitants. Dos minuts més tard, i sense temps gairebé a reaccionar, el SanseScrum va aconseguir la marca i la transformació que feia sumar el 0-10 que al final seria definitiu. El GEiEG malgrat intentar-ho, no va poder retallar la diferència que al final seria la definitiva, 0-10.