El Barça de bàsquet va superar amb relativa comoditat el Gran Canària a domicili (81-96), gràcies als tres pirmers quarts de partit, on els blaugrana van agafar un important avantatge a l'electrònic. El partit va ser important per a Juan Carlos Navarro, que es va convertir en el jugador en actiu que més partits ha jugat a l'ACB amb un mateix equip (622). Els més inspirats en el duel disputat a Canàries van ser Abrines, Satoransky i Oleson, tots tres amb 16 punts.

De la resta de la jornada, destaca la sorprenent derrota del Reial Madrid a la pista del Fuenlabrada (91-85). Aquesta setmana, Barça i Madrid es veuran les cares a l'Eurolliga en un partit que pot ser clau pels dos equips pel seu futur a Europa. Per atra banda, a la Lliga Endesa, segueix en un estat de forma espectacular el València Basket. L'equip de Rafa Martínez va guanyar el CAI Saragosa (81-74) i suma ple de victòries, 16, aquesta temporada. El FIATC Joventut va perdre a casa davant el Laboral Kutxa (68-89) i l'ICL Manresa va caure al Nou Congost davant el Bilbao Basket (67-72). Destacar també el paper del Morabanc Andorra, que després de la victòria davant el Baloncesto Sevilla (92-73), queda amb 8 victòries i 8 derrotes, a un pas de classificar-se per a la Copa.

A la classificació, per darrere el València hi ha el Barça, amb 15 victòries i 1 derrota; tercer és el Laboral Kutxa, amb 13 victòries i 3 derrotes i quart és el Reial Madrid, amb un balanç de 12 victòries i 4 derrotes. La propera jornada serà clau per a molts equips, ja que és la que decidirà qui va a la Copa del Rei. Sis equips lluitaran per tres places, entre ells l'Andorra. El Juventut i el Manresa ja no tenen cap possibilitat per classificar-se pel torneig, que es disputarà a la Corunya.