El Reial Madrid de Zidane vol seguir la línia marcada davant el Deportivo de la Corunya (5-0) i seguir convencent amb victòries contundents aquesta tarda davant l'Sporting (16:00). Els blancs volen treure's l'espina de l'empat a El Molinón, que va començar a fer trontollar el tècnic Rafa Benítez, molt qüestionat fins al moment de la seva destitució.

L'estrena del seu substitut, Zidane, no va poder ser més plàcida, amb l'engranatge de l'equip funcionant a la perfecció i golejant un Deportivo que havia aconseguit empatar al Camp Nou. Per continuar en la bona dinàmica el tècnic tornarà a alinear l'onze de gala dels blancs, exceptuant Sergio Ramos, novament amb problemes al soli i que deixarà el seu lloc a l'eix de la defensa a Varane, mentre que, possiblement, James entrarà a l'equip substituïnt a Isco.

De la seva banda, el tècnic de l'Sporting, Abelardo, ha fet tornar a entrar a la convocatòria a Sergio Álvarez, absent des del mes de novembre per lesió, essent la principal novetat pels asturians. El tècnic, a més, va reconèixer que signaria l'empat al Bernabéu "igual que la majoria d'equips".

El líder visita Las Palmas

L'Atlètic s'enfronta a Las Palmas (18.15) amb la intenció de fer durar la seva condició de líder en solitari més enllà de dues jornades i comptarà amb Griezmann com a punta de l'atac. Els illencs, que estan en el millor moment de la temporada, encadenen ja cinc partits consecutius sense perdre (entre Lliga i Copa del Rei) i s'han aconseguit situar en el catorzè lloc. Quique Setién podrà disposar de la pràctica totalitat de la plantilla, excepte David Simón, sancionat per acumulació de targes.