La selecció espanyola d'handbol ha arrencat la seva marxa a l'Europeu de Polònia amb una soferta victòria (32-29) sobre Alemanya, en un partit en què el conjunt de Manolo Cadena ha demostrat el caràcter i, sobretot, la maduresa necessària per bregar amb ofici.

Ni les exclusions, ni la targeta vermella amb la qual ha estat castigat Jorge Maqueda, i que ha impedit al lateral disputar ni un sol minut en la segona meitat, han alterat el pols de l'equip, que aquest dissabte ha evidenciat a Breslau que és un seriós aspirant al tron continental.

Fitxa tècnica:

32 - Espanya: Sterbik; Víctor Tomás (6), Maqueda (3), Gedeó Guardiola (3), Morros (1), Antonio García (1) i Rivera (7, 3p) -equip inicial- Pérez de Vargas (ps), Gurbindo (2), Raúl Entrerríos (1), Aginagalde (1), Ugalde (1), Cañellas (3), Mindegia (-), Del Arco (3) i Duixebàev (-)

29 - Alemanya: Lichtlein; Reichmann (5, 3p), Weinhold (3), Fath (4), Dissinger (6), Dahmke (1) i Pekeler (2) -equip inicial- Wolff (ps), Sellin (-), Lemke (1), Wiede (1), Strobel (-), Schmidt (4), Ernst (-), Pieczkowski (2) i Kohlbacher (-)

Marcador cada cinc minuts: 3-5, 7-7, 9-9, 15-11, 18-12 i 18-15 (Descans) 20-17, 23-19, 26-22, 28-25, 29-16 i 32-29 (Final)

Àrbitres: Pichon i Reveret (FRA). Han expulsat amb targeta vermella directa al jugador espanyol Jorge Maqueda (m.30)

A més han exclòs per dos minuts a Gurbindo (2), Raúl Entrerríos (2) i Víctor Tomás per Espanya; ja Schmidt, Pekeler (2), Reichmann, Weinhold i Pieczkowski per Alemanya.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada del grup C de l'Europeu de Polònia disputat al Centennial Hall de Wroclaw davant d'uns 6.000 espectadors.