Any nou, vida nova. Hi ha dies en el calendari marcats de color vermell. Aquests són dies importants, on un sap que no pot fallar. I ahir, el Bordils conscient d'això va fer la feina. No va ser fácil. Més aviat tot el contrari. Va tocar patir, però al final els de Pau Campos es van fer amb el quart triomf de la temporada. La cita d'ahir era a vida o mort, contra el Nava, un dels rivals directes en la lluita per salvar la categoria.

Només començar, Uri Márquez va obrir la llauna (1-0), i a partir d'aquí, malgrat que els de Segòvia van anar seguint el ritme del Bordils, van veure com a les acaballes de la primera part, els blanc-i-verds aconseguien obrir les primeres diferències a l'electrònic per arribar al descans guanyant 15 a 10. Res estava fet. Quedava tota la segona part per jugar, i ja se sap que en el món de l'esport, com en tantes d'altres coses un no pot dir blat fins que està al sac i ben lligat.

A la represa, el Nava va intentar posar nerviós a l'equip gironí amb un parcial de sortida de 0-3 que posava el 15-13. Aquí el primer ensurt. Per sort, només es va quedar en això, en un ensurt, i és que a mesura que el partit va anar avançant, el Bordils es va fer amo i senyor del matx. Un magistral Jordi González a la porteria amb dues aturades consecutives, la gran efectivitat en atac, la bona feina en defensa de tot l'equip, i la superioritat física van permetre anar augmentant les diferències, deixant grogui a un Nava que a partir de l'equador del segon temps, va veure com els minuts li costaven de passar.

Els de Pau Campos van arribar a tenir una màxima renda de nou gols (26-17) a menys de deu minuts del final. Amb la feina feta, el Bordils únicament va haver de preocupar-se de mantenir l'avantatge en el marcador per fer-se amb una recompensa més que merescuda. Una victòria que permet a l'equip de Pau Campos agafar aire, respirar i mirar amb una mica més d'optimisme la segona volta de la Lliga que va arrencar ahir al Blanc-i-Verd. Amb el 29-21 final, el Bordils no només va sumar la quarta victòria de la temporada, sinó que a més es va retrobar amb el triomf després de dos mesos sense guanyar. L'última victòria datava del 14 de novembre a casa contra l'Academia Octavio (29-24), i d'això ja en feia massa temps.