Aliè a tot el que està passant al seu voltant, amb el Barça a punt de lligar-lo en aquest mateix mercat d'hivern, Manuel Agudo "Nolito" encara és jugador del Celta i ahir, en l'entrenament de l'equip gallec, va notar molèsties a la part interior de la cuixa dreta que el van obligar a abandonar la sessió. Nolito està de baixa des que va patir una ruptura fibril·lar el passat 12 de desembre i s'havia reincorporat a la feina aquesta mateixa setmana. Sobre l'interès del Barça, el dimecres va declarar que «tinc contracte amb el Celta i estic molt content aquí», tot i que no es descarta la seva sortida rumb al Camp Nou. ddg barcelona

Diners frescos per incorporar nous jugadors abans que es tanqui aquest mercat d'hivern. Això és el que ha aconseguit l'Olot amb el traspàs del seu màxim golejador, Alberto Perea, al Barça B, en una operació que es va tancar ahir, tal com havia avançat dimecres el Diari de Girona. Perea deixa l'Olot sent un dels màxims golejadors del grup III de Segona B, nou dianes en 15 partits, i després de ser clau amb els dos últims empats consecutius de l'equip de Rodri fora de casa: dos gols en el 2-2 al camp de l'Alcoià i dos més abans en el també empat al camp de l'Atlètic Llevant, que s'ha perdut als despatxos per alineació indeguda.

Amb la marxa de Perea, l'Olot perd el seu gran referent ofensiu just la setmana que ha de rebre el líder, Vila-real B, i que la Federació l'ha sancionat amb la pèrdua d'un punt per alineació indeguda al camp del Llevant. És evident que l'equip de la Garrotxa s'haurà de reforçar per tapar el buit del mitja punta manxec i la intenció és fitxar dos o tres jugadors aprofitant que el club blaugrana ha pagat un traspàs. Perea podia marxar per contracte si rebia una oferta d'un equip de Segona A abans del quinze de gener, però com que el filial blaugrana juga a Segona B l'Olot i el Barça han hagut de negociar un acord econòmic. Aquests diners són els que ara l'Olot invertirà en reforços.

Alberto Perea es va afegir ahir a la revolució que el Barça està fent en el seu filial perquè l'equip entrenat per Gerard López no baixi a Tercera Divisió. El club blaugrana ha fitxat un grapat de jugadors veterans i amb experiència a Segona B i Segona A, en el cas de Perea fins i tot a Primera, que encara que no tenen el perfil per jugar en un filial sí que poden ser decisius per mantenir la categoria. Abans de Perea ja havien arribat al Mini jugadors com Xemi (Cornellà), Fali (Nàstic), Robert Gonçalves (Fluminense) i Moisés Delgado (Sevila Athletic). Aprofitant l'obertura del mercat d'hivern, el Barça B també ha fet fitxa a dos jugadors que havia incorporat en els últms mesoa als entrenaments: Jokin Ezkeita (Osasuna) i Daniel Romera (Almeria). Un altre d'aquests fitxatges experimentats del Barça havia de ser Sergi Guardiola, però l'exdavanter de l'Alcorcón només va durar unes hores al club barcelonista després que es fessin públics uns tuits seus criticant el Barça i Catalunya.

Per contra el capítol de baixes del Barça també ha estat llarg: Grimaldo (Benfica), Calvet (Deportivo), Ondoa (Nàstic), Bagnack, Enguene, Aitor Cantalapiedra, Campins i Babunski.