Trencada una ratxa de quatre derrotes consecutives gràcies a una soferta victòria a casa contra el Cerdanyola, el Figueres visita aquesta tarda (18:00 hores) l'Ascó amb més d'un front obert. El primer i més important, intentar millorar els nefastos números de la Unió a domicili. Fa quatre mesos que els empordanesos no guanyen a fora (l'1-3 de Vilafranca és l'únic triomf ?lluny de Vilatenim), on només s'han aconseguit 7 punts de 27. El segon, mirar de deixar enrere l'Ascó, un rival directe a la classificació. Els tarragonins, tot i comptar amb una de les millors plantilles de la categoria, no estan fins i són catorzens amb 23 punts, dos menys que els figuerencs. I?tercer, esperar que el golejador Javi Revert hagi fet net d'unes molèsties que fa dies que arrossega i poder comptar amb un dels davanters més desequilibrants de Tercera.

Aquesta darrera premissa és difícil de saber si s'acabarà complint. L'atacant gironí, absent el passat diumenge contra el Cerdanyola, s'ha entrenat a mig gas aquesta setmana. El dimarts va notar de nou unes molèsties que el van obligar a parar i l'endemà, per precaució, no es va entrenar. Revert està entre cotons i que hagi viatjat només depèn del seu estat i de com el vegi Edu Vílchez i la resta del seu cos tècnic. El més probable és que el davanter torni a ser baixa. Vílchez, abans de forçar-lo i arriscar-se a una lesió greu del seu màxim golejador, prefereix esperar.

Amb o sense Revert, el que és clar és que al Figueres l'espera un «partit complicat» al camp d'un Ascó al qual no acaben de sortir bé les coses. «És difícil de creure que estiguin més a prop del descens que no pas de dalt. Els passa com a nosaltres;?juguen bé i no tenen els resultats que realment mereixen. Ara, serà molt complicat. És un equip amb jugadors experimentats, físicament forts. Esperem aprofitar-nos que no tenen massa confiança», revela un Vílchez que reconeix que al seu equip li està «costant» treure bons resultats a domicili. El tècnic, com a mínim, espera que trencada la ratxa de quatre derrotes seguides la cosa millori. «Espero que, a partir d'ara, no necessitem fer tants mèrits per guanyar un partit. D'ànims estem millor, perquè la ratxa negativa s'estava allargant massa».