Nolito pot ser jugador blaugrana en les pròximes hores. Les negociacions entre el Barça i el Celta avancen malgrat l'hermetisme mostrat pels dos clubs. Ahir, després del partit de Copa contra el Cadis, el tècnic del Celta, Eduardo Berizzo, va assegurar no saber res de la possible sortida del davanter però la realitat és que Nolito pot no jugar cap més partit amb els gallecs. La petició realitzada per Luis Enrique des de l'estiu i la pressió que des d'Anglaterra està provocant l'Arsenal d'Arsene Wenger han acabat d'influir en les negociacions.

Nolito és a prop del Barcelona i arribarà al club blaugrana, a priori, en qualitat de cedit. Això sí, amb una opció de compra al final de temporada. Una opció que, precisament, ha estat el cavall de batalla en aquestes negociacions, ja que el Celta de Vigo volia assegurar per escrit que la compra es fés més enllà de la promesa dels blaugrana.

Messi i el final de la carrera

El barcelonista Leo Messi, recent guanyador de la seva cinquna Pilota d'Or, assegura que li agradaria acabar la seva carrera futbolística a l'Argentina. Així ho ha afirmat en unes declaracions publicades en la pàgina oficial de la FIFA. «Ho vaig somiar des de petitó, encara que per la meva situació vaig haver de marxar de molt jove i no vaig poder aconseguir-ho. Em va tocar ser a Europa, debutar al Barcelona i fer tota la meva carrera aquí. Però sí, m'agradaria tornar algun dia al futbol argentí. Després, el que passi d'aquí endavant només ho sap Déu», va declarar.

Messi també es va referir a la gran relació que manté amb Neymar i Luis Suárez. Messi va dirque la clau de la bona convivència radica en «la bona química» existent entre els tres davanters «tant dins com fora de la pista». «La classe de persona que som també. Tots volem el millor per a l'equip, per al bé del grup. Això està per davant de qualsevol cosa», va comentar l'argentí que va definir com «un moment molt especial» tornar a guanyar la Pilota d'Or. «És increïble que sigui el cinquè, és molt més que no podria haver somiat des de petitó», va afirmar el davanter del Barça i de la selecció argentina.