El FC Barcelona afrontarà aquesta tarda (18.00, Esport3) un complicat desplaçament a Moscou per enfrontar-se al CSKA, en un partit que servirà per calibrar l'estat de dos dels eterns candidats al títol. Barça i CSKA sumen una victòria i una derrota després de dos partits i formen part d'un grup igualadíssim, l'F, en el que després de dues jornades només l'Olympiacos es manté invicte, sis equips es troben 1-1 i únicament el Zalguiris Kaunas no coneix la victòria.

Els barcelonistes probablement recuperaran Navarro, absent a l'últim partit de la lliga a causa d'una dorsàlgia, mentre que el tècnic dels russos, Dmitris Itoudis, que té com a assistent Daryl Middleton, està pendent de la presència de Nando de Colo, un dels seus millors jugadors.

De Colo té una mitjana de 19,1 punts i 22,7 de valoració per partit. Juntament amb Milos Teodosic asseguren gairebé el setanta per cent del cabal ofensiu dels russos, però el francès és dubte per una lesió al peu produïda a l'últim partit de la lliga. En funció de la presència o no de De Colo, tot pot variar, ja que és un jugador fonamental en els esquemes dels russos, especialment en atac.