El jugador del Palamós Narcís Barrera amb passat al Figueres i Peralada, analitza la primera volta dels seus antics i actual club i es mostra optimista de cares a la segona volta, que va començar en l'última jornada. Tot i que cap dels tres representants gironins han fet un primer tram per tirar coets, Barrera creu que els tres ?equips mostraran la seva millor cara a la segona volta recentment estrenada. En primer lloc, Barrera, que afronta la seva segona etapa al degà, envia un missatge tranquil·litzador a la seva afició: «estic segur que guanyarem molts partits a casa», assegura el jugador.

Segons el polivalent defensa del degà, el futbol no està sent just amb el seu equip, sobretot, quan aquest juga a l'estadi palamosí. Barrera creu que «en set dels deu partits hem merescut la victòria», però a l'hora de la veritat només han pogut guanyar-ne un, contra el Júpiter. «Hem d'estar tranquils perquè hi ha un bon equip i estem fent les coses bé», va afegir.

Bon coneixedor de la Tercera Divisió, on fa un munt d'anys que hi volta, creu que tant Peralada com Figueres, aniran a més en el segon tram del campionat i veu la Unió lluitant a dalt.

D'altra banda, la directiva palamosina ha decidit canviar l'horari dels partits al Nou Estadi, que ja no seran els diumenges a les 5 de la tarda, sinó a les 12 del migdia, amb l'excepció del matx del dissabte 13 de febrer davant el Vilafranca per coincidència amb el Llagostera que jugarà el diumenge 14 de febrer.