El CPA Olot ha culminat una renovació de la seva junta directiva fruit de les eleccions que es van viure a finals de l'any passat. El fins ara president, Joan Fàbrega, ha deixat el seu càrrec a un nou membre, Josep Sagués. La nova direcció del club garrotxí barreja membres de l'anterior junta amb d'altres que entren de nou. «La directiva va prendre possessió a finals de l'any passat, després que el meu mandat hagués acabat i jo no em presentés a la reelecció», va explicar Fàbrega en declaracions a Catalunya Ràdio.

Amb la seva sortida posa punt i final a vuit anys al club, els últims quatre com a president, fet que li ha permès viure l'època d'esplendor del gran referent mundial de patinatge en grups de xou. Fàbrega ha vist guanyar cinc mundials i sis campionats d'Espanya, amb dos subcampionats del món. «El balanç de tot aquest període és molt positiu», admetia el fins ara màxim responsable del club.

El CPA Olot, com la resta d'equips de la demarcació, obre la temporada oficialment aquest diumenge a Fontajau amb la disputa del campionat territorial de Girona, on es posaran en joc els bitllets pel campionat català. Serà el moment per veure les noves coreografies de tots els clubs i d'assistir al primer duel entre dos dels tres millors equips de xou del món: el CPA Olot (campió) i el CPA Girona (bronze).