Rodri va valorar positivament el punt aconseguit pel seu equip al camp de l'Alcoià, en un partit on "hem sabut patir i remuntar el resultat advers davant un rival molt difícil". A més, va afegir que "al final fins i tot ens hauríem pogut emportar els tres punts".

El partit va tenir intensitat en diferents fases i el tècnic de l'Olot va considerar clau els revulsius a la represa. "Amb el 2 a 0 el partit es posava molt difícil i els canvis ens han ajudat a tirar endavant per emportar-nos un petit premi final".

Tot i marxar amb bon sabor de boca, Rodri també va deixar clar que "hem de corregir alguns desajustaments que hem tingut en defensa perquè no tornin a passar en els proper partits". L'equip va sumar un punt davant un dels rivals que lluita en la zona alta de la classificació i l'equip "ha de seguir creixent". L'entrenador va voler dedicar el punt a l'afició "perquè s'ho mereix".

L'actualitat de l'Olot té un nom destacat, Alberto Perea. "Si fos per nosaltres és evident que es quedaria aquí però hem d'espera la seva decisió. Està en un entorn idoni i esperem que valori el que li deixa fer l'equip i el que està vivint a Olot".

Perea tira pilotes fora

La situació del jugador manxec preocupa l'afició olotina. El millor jugador de l'equip decidirà aquesta setmana si es queda o no a ?l'Olot. "Aquesta setmana decidirem el meu futur. El meu representant és el que em porta el tema. Jo estic molt bé aquí a Olot però no sé què passarà en el meu futur".

Perea va tornar a ser determinant anotant dos gols i ja en suma nou aquesta temporada. "Estic molt content pels gols que he marcat però em quedo amb mal sabor de boca perquè al final podríem haver guanyat el partit".