Miguel Ángel Ortega va assenyalar la diferència que el Cadí va agafar a l'inici del tercer quart com una de les grans claus del partit que, tot i això, es va acabar resolent en els instants finals amb la penetració de Givens que no va entrar. "No sé quantes safates i tirs de sota cistella hem fallat avui, inclosa al final la pilota per guanyar", recordava Miguel Ángel Ortega al final del partit d'ahir, reconeixent que "nosaltres a l'inici del tercer quart hem sortit a guardar, amb una defensa en zona, amb l'objectiu de deixar passar el temps i arribar bé físicament al final però allà ens han agafat una diferència important".

Ortega va defensar el joc del seu equip, per la bona defensa del tram final, però també en atac "en moments anteriors, com en el segon quart, on en alguns moments hem jugat però seguíem sense ficar-ne cap a dins. Ni safates, ni de sota cistella ni tirs lliures". Sobre els motius perquè Coulibaly no va jugar en els minuts finals, Ortega va apuntar que "defensivament li costa entendre alguns detalls i s'ha carregat molt ràpid de faltes. Després estava fora del partit i hi ha altres jugadores que ho han fet molt bé". Entre aquestes Miguel Ángel Ortega va destacar el paper d'Italee Lucas, però més enllà del seu encert en els tirs també perquè "en defensa ha fet coses a les quals no ha estat gens acostumada. Està agafant la mateixa línia de la Chris (Givens) de voler aportar a l'equip i de millorar. Finalment, el tècnic de l'Uni va reconèixer que físicament Jordana havia patit i "l'equip no sap jugar sense la Noe".

Joan Carles Pie (Cadí)

El tècnic del Cadí va parlar de dos partits diferents: "Un el que hi ha fins que nosaltres agafem un avantatge de quinze punts jugant bé en atac i en defensa i l'altre a partir d'aquell moment quan el Girona ha començat a jugar molt agressiu en defensa, ens ha complicat molt el nostre joc d'atac i el partit ha entrat en una fase molt lletja, però hem pogut guanyar en el cara o creu final". Sobre les seves aspiracions, Pie va assegurar que les pirinenques lluitaran per acabar la lliga entre els quatre primers.