El GEIEG va caure en la primera jornada de la Divisió d'Honor Femenina en el camp de l'Olímpico Pozuelo per 25-0.Les grupistes arribaven a Madrid amb varies baixes i només 20 jugadores disponibles per afrontar el partit.

Les fortes ràfegues de pluja i vent presents durant els vuitanta minuts va condicionar el desenvolupament del joc. Al prinicipi del partit les locals van començar imposant-se a les gironines, aconseguint dues marques en els primers vint minuts, a falta de quinze minuts pel descans les visitants van començar apretar-les més i a igualar el joc. A la represa les locals van sortir amb forces renovades, encara més ben organitzades, i van començar a ampliar la diferència en el marcador. Tot i la lleugera superioritat de les madrilenyes en el joc obert les grupistes van mantenir-se igualades i competint en les fases estàtiques de melé i touch.

Dissabte que ve rebran a casa al XV Sanse Scrum RC madrileny.