El futur d'Alberto Perea ha de quedar definit aquesta setmana, abans de divendres, o almenys això és el que esperen els tècnics i directius de l'Olot. El mitjapunta ha aconseguit convertir-se en un dels homes de moda de la Segona B gràcies a les seves bones actuacions amb la samarreta garrotxina i això l'ha tornat a posar en l'òrbita de diversos clubs de la Lliga Adelante, l'últim, l'Albacete. Perea ja ha fet 9 gols i està entre els màxims realitzadors del grup tercer. Però el que és més important, s'ha convertit en una peça indispensable, com va quedar clar diumenge a Alcoi, on dos gols seus van permetre als garrotxins arrencar un punt que semblava pràcticament perdut (del 2-0 al 2-2)

La situació és la següent: Perea està renovat fins al 30 de juny però té fins divendres, 15 de gener, per poder sortir a cost zero en cas que li arribi una oferta de categoria superior, que és el que buscava, de fet, quan va acceptar jugar a l'Olot el setembre passat. El futbolista ha dit al club que la seva voluntat és quedar-se, però no les tindran totes fins que faci un pronunciament oficial. Si Perea es queda fent vàlid el contracte que té fins a final de temporada també podria acabar marxant de la capital de la Garrotxa en aquest mercat d'hivern (el patiment s'estendria fins el 31 de gener), amb la diferència però que l'Olot ingressaria un traspàs simbòlic. S'entén que si l'exjugador del Llagostera diu aquesta setmana que no marxa serà perquè ja haurà descartat definitivament un canvi d'aires durant aquest curs.

El club garrotxí fa dies que intenta convèncer el mitjapunta per tal que acabi la temporada vestit de grana, fent-li veure que la millor manera de tenir un bon destí per al curs vinent és acabar de completar un gran any a Olot. El jugador es troba a gust al club i a la ciutat i aquest pot ser un factor a favor. «Si fos per nosaltres és evident que es quedaria aquí però hem d'esperar la seva decisió. Està en un entorn idoni i esperem que valori el que li deixa fer l'equip i el que està vivint aquí», deia el tècnic Rodri diumenge al final del partit contra l'Alcoià.

El jugador, mentrestant, va tirar pilotes fora: «Aquesta setmana decidirem el meu futur. El meu representant és el que em porta el tema. Jo estic molt bé aquí a Olot però no sé què passarà en el meu futur».