El Multiópticas Salt va aconseguir ahir una gran victòria a casa davant l'Arenys Bàsquet, a qui ara iguala a la classificació (6 victòries i 7 derrotes), després de firmar un gran tercer quart (22-7).

Després d'arribar al descans amb un ajustat 30 a 28 a l'electrònic, els gironins van sortir amb les idees molt clares a la segona part i en un tres i no res van obrir un forat massa gran (52-35) que els visitants no van poder capgirar en l'últim període.

Cal destacar que el primer quart va ser de l'Arenys, que va aconseguir arribar a la fi dels primers deu minuts guanyant de quatre punts de diferència (13-17).

A poc a poc, el Salt va anar capgirant el marcador, per després del descans deixar el partit sentenciat. Amb aquesta victòria, el Salt suma sis triomfs, i se situa cinquè a la taula classificatòria.

Dissabte (19.00 h), el Salt es desplaçarà fins a Menorca per jugar a la pista del cuer destacat, que després de 13 jornades de lliga porta un balanç molt negatiu, que es resumeix amb una victòria i dotze derrotes.