El Quart-Germans Cruz va obtenir ahir a la pista del Sabadell Sant Nicolau un gran triomf que li permet mantenir-se segon de la classificació amb un balanç de 10 victòries i 3 derrotes després de tretze jornades de lliga.

La victòria d'ahir, lligada amb la derrota del líder Mollet a la pista del Baricentro (70-66), permet a l'equip d'Albert Brea escurçar les diferències amb el líder a qui ara separa només un triomf. Això sí, els gironins van haver de treballar fins a l'últim moment per segellar la victòria, després d'arribar al descans guanyant per només un punt de diferència (37-38). A la represa, el guió va seguir sent el de màxima igualtat, arribant a la fi del tercer quart amb un empat a 60 a l'electrònic. A l'últim període, el Quart-Germans Cruz, va executar un parcial de 17 a 23 que li va permetre lligar el triomf (77-83). Albert Masllorens amb 22 punts va ser el màxim anotador del partit.

La propera aturada del Quart, serà diumenge (17.00 h) contra el quart classificat, el JAC Sants que després de tretze partits porta 7 victòries i 6 derrotes.