L'Spar Citylift Girona rep aquest migdia a Fontajau el Cadí La Seu en partit corresponent a la jornada 15 de la lliga femenina de bàsquet. Les gironines arriben al partit després de perdre entre setmana a Polònia (54-46), en un partit marcat en clau, en partit d'Eurolliga femenina, i voldran aconseguir davant l'altre equip català de la categoria la segona victòria consecutiva a la competició.

L'equip dirigit de Miguel Ángel Ortega encara el partit amb la intenció de no perdre pistonada amb el primer classificat, el Perfumerías Avenida de Salamanca, que ahir va guanyar al Gernika Bizkaia, quart classificat, per un ajustat 72 a 80.

Les catalanes confien a no acusar el cansament del viatge a Polònia. Dimecres, l'Uni Girona va perdre a la pista Wisla Can-Pack. La gironina per Krisi Givens, la darrera incorporació, va anotar 25 punts a Cracòvia i ha de ser una peça clau pel partit d'avui davant el Cadí La Seu. De fet, Ortega, considera que el partit a Polònia pot passar factura a l'equip de cara al partit d'aquest migdia, ja que van viatjar amb molts pocs efectius i no hi van haver gaires rotacions. És un fet que l'entrenador i les jugadores han de gestionar perquè es noti el menys possible el desgast físic que van patir en l'Eurolliga.

"Tenim molta motivació per guanyar el partit". L'entrenador considera molt important el partit contra l'equip lleidetà, que ocupa la setena posició, amb un balanç de 8 victòries i 6 derrotes, i que voldrà aconseguir davant l'Uni la tercera victòria consecutiva, que conformaria el seu bon estat de forma a la Lliga

A més a més, les de la Seu d'Urgell han anotat més de 80 punts per partit i es troben molt encertades, fet que les fa encara més perilloses i motiu pel qual les locals hauran d'estar molt concentrades.

Millorar en atac també és un dels reptes de l'Uni Girona. No han estat gaire encertades en les últimes jornades de lliga i les mirades en part estaran posades sobre Givens, de la qual s'espera que sigui important en la faceta anotadora de l'equip.

El partit, que es podrà veure en directe per Esport 3, enfronta dos equips de la categoria que ja es van veure les cares a Fontajau a la final de la Lliga Catalana el setembre passat amb triomf per a les lleidatanes (53-69).