Luis Enrique, que va donar descans a jugadors tan importants com Mascherano, Iniesta o Sergio Busquets, va destacar el bon nivell amb què es va mostrar el seu equip davant el Granada. "Comencem a tenir més opcions", feia referència el tècnic asturià sobre la disponibilitat dels seus jugadors. L'asturià ahir tenia la plantilla al complet per disputar el partit menys Rafinha, lesionat de llarga durada, i va poder triar i remenar entre els titulars, els suplents i els que es van quedar a la graderia. "Segurament és una situació que no és bona perquè jugarà menys, però serà millor per a l'entrenador perquè tindrà més solucions". El que té clar Luis Enrique és que "la clau és arribar en les millors condicions al final de temporada". Van debutar amb l'equip Arda Turan i Aleix Vidal, dels quals el tècnic va destacar que "els manca una mica de ritme, cosa totalment normal". Del turc, a més, va dir que "li falta adaptar-se".

Luis Enrique també va tenir elogis per a Sergi Roberto, qui va substituir Sergio Busquets al mig del camp. "Té molt criteri a l'hora de jugar, capacitat per superar línies i tornar a la zona defensiva. Podria ser una posició ideal per a ell però hi té molta competència". Finalment, el tècnic blaugrana va fer una única i petita referència sobre el derbi de dimecres que ve a l'RCDE Stadium. "No tinc cap problema a fer-me la foto amb Galca", va dir.

Sandoval, mig satisfet

De la seva banda, l'entrenador del Granada, José Ramón Sandoval va sortir amb un plantejament arriscat i ho va acabar pagant. No obstant això, va valorar que "hem competit bé i hem anat pujant la intensitat a mesura que el partit ha anat avançant".

La segona part de l'equip andalús va ser més bona, i el tècnic va assegurar que "el que hem de fer és felicitar els nostres jugadors pel partit que han fet".