L'Espanyol vol girar full de la tensió viscuda en els partits contra el Barcelona, en Lliga i Copa aquesta tarda a Ipurua. El vestidor només pensa en l'Eibar, un rival molt complex com a local. L'última victòria a domicili de l'Espanyol va ser fa tres mesos i els homes de Constantin Galca busquen trencar aquesta dinàmica. L'única novetat en la convocatòria respecte a l'últim partit de Copa del Rei, davant el Barça al Camp Nou, és la del migcampista Paco Montañés. El central Álvaro González és baixa per acumulació de cartolines grogues. Segueixen fora Fuentes, per decisió tècnica, i Víctor Sánchez i Cañas, lesionats. Galca s'emporta 19 futbolistes. El mitjapunta Marco Asensio, que va entrar a la llista, serà dubte fins a l'últim moment. El mallorquí es va exercitar ahir al marge a causa d'un esquinç en el turmell dret. El davanter equatorià Felipe Caicedo es va recuperar dels seus problemes a l'isquiotibial i serà a Eibar. El preparador romanès no sol fer rotacions des que va arribar a la banqueta. Amb prou feines ha mogut les seves peces a la Copa i tot apunta a que davant l'Eibar mantindrà el seu esquema habitual.

Davant la baixa d'Álvaro, Raillo es perfila com a titular. Salva Sevilla ocuparia la mitjapunta si Asensio no es recupera.

Pel que fa a l'Eibar, Mendilibar té les baixes per lesió del porter i Jaime i Arruabarrena i va descartar per motius tècnics ha descartat a Eddy Silvestre, Lillo i Ekiza. El lateral esquerre altempordanès David Juncà, titular dijous a la Copa contra el Las Palmas, començarà a la banqueta.