L'Olot va aconseguir empatar a 2 al camp de l'Alcoià en un partit que perdia 2 a 0 a l'inici de la segona meitat. Perea, amb dos gols, el segon en el minut 87, va donar un punt a l'equip de la Garrotxa.

La primera part començava amb un ritme molt alt per part dels dos equips, que van sortir a la gespa d'El Collao amb ganes de sumar tres punts importants per a dos equips que lluitaven, a l'inici de l'enfrontament, per objectius ben diferents.

No obstant això, el partit va anar baixant d'intensitat fins que va arribar el primer gol del partit. Va ser al minut 24 quan Àlex Cortell va agafar la pilota a una banda i després de fer una diagonal cap al mig, va etzibar un fort xut que va entrar per l'escaire de la porteria defensada per Wilfred després de rebotar al travesser. Molt bon gol de Cortell, que debutava amb l'equip després de la seva etapa al Sabadell i que havia començat el partit com a suplent, abans de substituir el lesionat Borja.

El gol no va fer recular l'Olot, però tampoc va esperonar el conjunt local. El partit va entrar en una fase de poques arribades fins que van arribar els últims minuts del primer acte i els de Rodri van gaudir de les ocasions més clares. Primer va ser Perea qui va fer lluir el porter local Marc Martínez i poc després, Diego, va enviar la pilota per sobre el travesser quan semblava que ho tena tot de cara per fer el gol de l'empat.

La represa començava de la pitjor manera possible. De Dios situava el 2 a 0 al marcador després d'aprofitar un rebuig de Wilfred. El partit feia pujada per a un Olot que no va perdre la fe en cap moment del partit.

A l'hora de joc, al minut 60, l'equip de Rodri retallaria distàncies. Penal sobre Rojas, per una suposada agafada a dins l'àrea que fallava Perea, que aprofitava el rebot per marcar el primer gol olotí a El Collao. Gol per a l'esperança que transformava Perea, jugador que està, juntament amb el club, pendent del seu futur i de si continuarà o no a l'equip garrotxí. El gol li va anar bé a l'Olot que no va patir en excés després d'aquest resultat. Abans sí que havia vist com Yacine, amb un xut massa creuat, a punt estava de fer el tercer. A partir d'aquí les ocasions van ser per l'Olot, sobretot en els últims 10 minuts, qui va tirar de coratge per sumar en un dels camps més complicats de la categoria.

Va ser novament Perea, el jugador franquícia de l'equip, qui va fer silenciar el camp de l'Alcoià amb el gol de l'empat al minut 87. Va ser de falta directa. Un llançament magistral on Marc Martínez, encertat en anteriors accions ofensives dels olotins, va fer l'estàtua per veure com el manxec col·locava la bimba a l'escaire. Al final, l'Olot fins i tot va tenir l'opció de fer el tercer i endur-se el gran premi d'Alacant.

El punt deixa l'Olot a la dotzena posició, però a un sol punt de la zona de descens. El proper ?diumenge rebran a la capital de la Garrotxa el colíder, el Vila-real B de Carlos Martínez (16 h).