El Palamós volia acabar amb la ratxa de quatre empats seguits a un gol a casa i ho va fer. La llàstima, però, és que el punt i final a tants empats va arribar amb una derrota sense pal·liatius davant el millor conjunt que ha passat per Palamós. El Sabadell B va demostrar el perquè dels seus bons números. Amb la d'ahir, ja fa 11 jornades que no perd (8 victòries i 3 empats) i es consolida encara més en la segona posició. Sandro i Español van posar un 0-2 en contra que complicava molt les coses. El gol de Medina a les acaballes va donar un xic d'esperança, però ahir els locals es van rendir al bon futbol i superioritat dels vallesans.

El degà va confirmar una vegada més que el seu taló d'Aquil·les és actuar com a local, on tan sols ha sumat 10 punts de 30 a casa.

A la primera meitat, les millors arribades dels locals les va protagonitzar Del Moral. El Sabadell B va disposar de les ocasions més clares i va fer el 0 a 1 al minut 22 mitjançant un xut des de l'interior de l'àrea de Sandro. Després del descans, les ocasions de gol van brillar per la seva abscència i la segona diana dels barcelonins a la mitja hora, obra d'Español, van fer que els intents de com a mínim sumar un nou empat a casa es convertissin en una utopia. A manca de tres minuts per al final, Marc Medina, amb un bonic gol va fer posar emoció als últims minuts, però sense temps material per a res més.