L'estrena de Zinedine Zidane a la banqueta del Reial Madrid va respondre a la il·lusió generada al madridisme. El tècnic va recuperar el segell clàssic de l'equip blanc, que va jugar al toc, amb velocitat i bon futbol davant un Deportivo que va caure per culpa d'un triplet de Bale i un doblet de Benzema.

El primer gol de l'"era Zidane" el va marcar el seu compatriota, que es va inventar un cop de taló per enviar a la xarxa la seva rematada. La presència de Bale, en fora de joc davant de Lux, entorpint la visió al porter, va provocar la protesta del conjunt gallec. Al quart d'hora, abans que l'espiral d'optimisme es modifiqués, tot es posava de cara per al Reial Madrid. Bale ajudava a fer créixer les bones sensacions. La tornada de Carvajal es va plasmar amb una centrada mesurada que el gal·lès enviava a la xarxa amb la cap.

El Deportivo es va estirar a la segona part i va rebre ràpid un càstig massa gran per la seva bona imatge. Als quatre minuts del segon temps, Cristiano va assistir des de la dreta i Bale va sorprendre apareixent com si d'un nou es tractés. Bale va posar el quart novament amb el cap, després d'un córner servit per Toni Kroos. Amb Zidane a la batuta es va veure una nova versió d'Isco, titular després de caure en l'ostracisme amb Benítez. Va marxar amb una ovació del Bernabéu per deixar pas a James. El tècnic francès també va tenir el gest de recuperar a Jesé perquè Bale posés en peu a l'afició, la mateixa que fins fa poc el xiulava.

Ja en el descompte, el Madrid va aconseguir tancar la golejada gràcies a una diana de Benzema, que era l'encarregat d'obrir i tancar el marcador del partit.

Zidane, content amb el debut

El nou tècnic del Reial Madrid va afirmar durant la roda de premsa posterior al partit contra el Deportivo de la Corunya que "m'ha agradat molt l'actitud que han tingut tots els jugadors, tant dels que han saltat al camp com també els que no ho han fet". El preparador francès també va voler recalcar que "és fantàstic que el públic m'aplaudeixi, però estan aquí per veure jugar els jugadors".