Cinc seleccions catalanes, de les sis participants, disputen avui a Almeria finals del campionat ?d'Espa?nya. En la de categoria juvenil, contra Madrid (13.30), a l'equip català hi haurà tres gironins: el porter David Mach (Bordils), i el lateral Natan Suárez i l'extrem Albert Díaz (Sarrià). En infantil la selecció catalana compta amb Carles Massot (Bordils).

El Bordils ha aprofitat l'aturada de la lliga coincidint amb les vacances de Nadal per «carregar piles» i fer una «minipretemporada» que els permeti afrontar amb garanties un tram de competició trascendental que, en les properes setmanes, els enfrontarà a rivals directes en la lluita per la permanència. El partit d'aquest cap de setmana contra l'Amenábar ha quedat ajornat fins el 12 de març perquè els bascos tenen un jugador a la selecció júnior. L'equip de Pau Campos, per tant, no reprendrà la Divisió de Plata fins el dia 16 de gener, rebent el Nava.

«Ens ha anat bé l'aturada per carregar piles, però també ens crea ansietat estar un mes aturats. Els jugadors saben que ens arriba la part clau de la temporada i tenen ganes de jugar», explicava ahir Pau Campos. El Bordils jugarà seguit amb Nava, La Roca, Gijón i Cisne, rivals contra els que necessita sumar punts per no complicar-se la vida. L'equip ha treballat «més conceptes físics que no pas tàctics o tècnics» perquè va arribar escàs de bentzina al desembre. A l'espera de reprendre la lliga el Bordils jugarà un amistós contra el Granollers B el proper dia 14 com assaig general.