L'Spar Citylift Girona comença a preparar l'expedició per a la Copa de la Reina que es disputarà a Sant Sebastià el cap de setmana del 6 i 7 de gener. Com és habitual el club vol facilitar el desplaçament d'aficionats i ha preparat un seguit de paquets de viatge que ja es poden reservar a l'oficina d'Halcón Viajes de Girona.

La proposta de viatge en autocar més una nit d'hotel (4 estrelles) amb allotjament i esmorzar inclòs i assegurança de viatge, surt per 110 €. Si es vol optar per l'allotjament d'una nit d'hotel sense desplaçament el preu és de 45 per persona. Les entrades es vendran a part al club a un preu que encara ha de determinar la Federació Espanyola, així com els horaris dels partits i els enfrontaments de semifinals.

A part de l'Uni i de l'equip amfitrió, l'IDK Gipuzkoa, també optaran a la Copa el Perfumerías Avenida, i el Conquero. Després d'haver aixecat la Lliga Femenina-2 el 2009 a Badajoz, i la Lliga Femenina i la Supercopa aquest 2015 a Fontajau, a l'Spar Citylift Girona només li queda guanyar aquest trofeu per tenir tots els possibles a nivell professional estatal.

El torn de l'Eurolliga

En l'aspecte esportiu, la plantilla de l'Uni va començar a preparar ahir el retorn, demà a la tarda, de l'Eurolliga, en aquest cas a la pista del Wisla. Les noies de Miguel Ángel Ortega tornaran a exercitar-se aquest matí a Fontajau i a la tarda viatjaran des de l'aeroport de Girona a Cracòvia en un vol directe. El duel es disputa demà a 2/4 de 7 de la tarda. En l'anada l'Uni es va imposar 62-60.