El punt final a les curses de caràcter popular i festiu durant les festes nadalenques va ser durant la setmana passada, amb quatre proves més que s’afegien a les ja fetes a l’Escala, la Jonquera i Terrades. En el darrer dia del 2015, per sant Silvestre, Cadaqués va organitzar al matí l’onzena edició d’una prova de 10 km. A la tarda, poques hores abans de menjar el raïm, Fortià -a la foto de l’esquerra- va acollir una setantena de participants a la coneguda com la “Patxanguera de l’Empordà” i la Sant Silvestre Navatenca va tenir molta expectació, amb 404 corredors de totes les edats, que van prendre part en les distàncies de 3,5 i 7 km (es van recaptar 808 € a favor del Centre de Lleure El Dofí).

Aquesta vegada, la primera carrera de l’any no s’ha fet esperar i diumenge passat Espolla es va afegir a la febre per les proves amb la primera edició de la Marxa de la Sussissa, de 7,6 km. D’entre els 260 participants, els podis masculins van ser per a Albert Cuadros, David Gómez i David Alsina; i els femenins per a Alba Segura, Noèlia Ferruz i Montse Rivera. La prova va acabar amb una gran sussissada -salsitxa llarga típica de la zona- per a tothom.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.