Álvaro González, defensa de l'Espanyol, ha dit aquest dissabte que el seu equip està "molt content" amb el 0-0 contra el Barcelona, ha declarat que la seva afició "s'ho mereix, perquè gaudeixin ja a casa" i ha avançat que, amb la "intensitat" que ha jugat el seu conjunt en el derbi, han de "treure molts punts aquí".

"Contra aquests equips, sempre puntuar és important, després de l'esforç que hem fet tot el partit. Hem tingut alguna arribada que ens podia haver donat la victòria. Això ens ha de valer per donar-nos confiança i amb aquesta intensitat hem de treure molts punts aquí (en Cornellà-El Prat)", ha dit a 'Canal Plus Lliga'.

"Sabem la intensitat que es posa en els derbis. Cadascun vol endur-se'l Mascherano vol el seu, jo també i tot queda en el camp. El partit, a pesar del 0-0, ha estat intens i bonic", ha insistit Álvaro, l'equip del qual s'enfrontarà ara de nou al Barcelona en els vuitens de final de la Copa del Rei.

"Són en pocs dies, ens pesarà físicament, perquè són partits molt intensos, però tenim una plantilla àmplia, tenim esperança a passar i hem d'estar a aquest nivell o superior per superar al Barcelona. Estem molt contents. La nostra afició s'ho mereix perquè gaudeixin ja per si mateix a casa", ha declarat.